2022'de Organik Instagram Büyümesi İçin Önemli Kural listesi

  • Instagram Botu
  • Hashtag'ler
  • Özel Hesaplar ve Blog Yazarları
  • Profilinizi Optimize Edin
  • Reels’e Odaklanın
  • 2022’de insanlar daha sofistike hale geldi ve takipçi kazanmak giderek daha zorlaşıyor. Bu nedenle, sosyal ağlarda size kazanç ve büyüme getirecek olan içeriğinizin değerini bilecek kişilere ulaşmak önemlidir. Sadece gönderilerinizi beğenecek olan sahte takipçilerle zaman kaybetmemelisiniz. Bu algoritma için de kötü bir göstergedir.

    Hedef kullanıcı sayısını artırmak için kaliteli bir Instagram Bot ve diğer yöntemler yardımcı olabilir. Sırayla gidelim.

    Satış için organik Instagram büyüme tüyoları:

    Instagram Botu : 

    Kalitesi kanıtlanmış bir bot size ilk ayda 150-300 yeni abone getirebilir. Bu aracın avantajı, müşteriniz olabilecek kişileri seçecek ve onları profilinize çekecek olmasıdır. Böyle bir bot genellikle ne yapar?

    • Hesabınızdaki Hikayeleri İzler: Yeni kullanıcılar için profilinizi kontrol etmek için harika bir tetikleyicidir.
    • Beğenir ve Yorum Bırakır: Bu kesinlikle kullanıcıları cezbeder ve onları pohpohlar.
    • Takip Eder / Takibi Bırakır: Aboneliğinize yanıt olarak abone olur. Yayınladığınız kaliteli içerikler için olası bir tepkidir. Buna özellikle dikkat edin. Bundan sonra bot, dikkat göstermeyenlerin aboneliğini iptal edecektir.

    Bot yalnızca dar bir kullanıcı grubunu hedefleyecektir. Bunlar rakiplerinizin takipçileri, hedef kitleniz ve belirli etiketlere abone olan kullanıcılardır.

    Hashtag'ler

    Zaten sizi arıyor olabilecek ücretsiz takipçiler için vazgeçilmez bir kaynaktır. En iyi rakiplerinizden etiketleri kopyalayabilir ve benzerlerini arayabilirsiniz. Bunu uygulamada yapmak çok elverişsizdir. Bu nedenle etiket oluşturucuları kullanın. İnsanların arama çubuğunda belirtilenlerle hangi hashtag'leri sıklıkla kullandığını analiz eder. Buna dayanarak, kopyalamanız için size yüzlerce yeni etiket sunulacak.

    Özel Hesaplar ve Blog Yazarları

    Halihazırda mevcut olan hesaplardan bir kitle çekmeniz sizin için daha kolay olacaktır. Araştırmanızı yapın ve niş hesapları ve fenomenleri seçin. Yalnızca en iyi blog yazarlarına odaklanmamalısınız. Muhtemelen fiyatları çok pahalı olacak ve takası kabul etmeyebilirler. 1000-2000 abonesi olan bloggerlar bile hedef kitle kaynağı olabiliyor, toplulukları daha dar ve bağlantıları daha sıcak.

    Profilinizi Optimize Edin

    Anahtar kelimeleri kullanarak isim ve biyografi bölümlerinin aranabilir olmasını sağlayın. Instagram kullanıcıları, uygulama bir kelime önerisi yapmadığı için ihtiyaç duydukları içeriği bulmakta zorlanıyor. Bu nedenle, isim bölümünde anahtar kelimeleri kullanmalısınız. Sonuçların en üstünde olmak için rakiplerinizin ilgili alanlarda yazdıklarını inceleyebilirsiniz.

    Reels’e Odaklanın

    Keşfet bölümünde (doğrudan yeni takipçilerin kaynağı), yayınlardan ve en iyi Reels’lerden, TikTok benzeri video kliplerden gönderileri görebilirsiniz. Hesabınıza istikrarlı bir trafik kaynağı istiyorsanız, içeriğinize sık sık Reels eklediğinizden emin olun.

    Bonus: Sıfırdan nasıl komik klip çekeceğinizi bilmiyorsanız, diğer sosyal ağlardaki içerikleri kullanın. Örneğin bir TikTok, bir yayının parçası, Twitter'dan bir video indirebilir ve bunu Reels olarak yayınlayabilirsiniz. Bu, yeni abonelerin çekilmesine yardımcı olacaktır. İnstagram Takipçi Satın Al, Tiktok takipçi satın al , Twitter Takipçi Satın Al

    İnstagram Hile