Instagram Takipçi Nasıl Kasılır ? | Sosyal Medyacım Panel

Her sosyal ağ platformunda olduğu gibi İnstagram üzerinde de takip etmek veya takip edilmek seçeneği mevcuttur. Profilinizde yaptığınız paylaşımların daha fazla beğeni alması, daha fazla paylaşılması, daha fazla kişiye ulaşmak için takipçi sayınızın yüksek olması gerekmektedir. Takipçi nasıl kasılır? Sorusunu soran birçok instagram hesabı sahibi için aslında birden fazla yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemleri incelemek gerekirse;

Smm Bayi

Smm Paneli ile istediginiz kadar İnstagram Takipçi ve İnstagram Begeni Sahibi Olabilirsiniz . 
DÜZENLİ VE SİSTEMATİK PAYLAŞIM YAP
Öncelikle açtığınız hesabın hangi alanda olduğunu iyice saptayın. Örneğin tuttuğunuz futbol takımı ile ilgili açtığınız bir hesapta siyasi paylaşımlar yaparsanız takipçi sayınızda azalma meydana gelir. Unutmayın insanlar sadece sevdikleri ve hoşuna giden hesapları takip eder. Bu nedenle her yere sistematik olmayan girişlerle takipçi toplamanız oldukça zordur. Bu durumu aşmak için paylaşımlarınızın yüksek kalitede, açıklama bilgileri verilmiş, sistemli bir şekilde paylaşılmasına özen gösterin. Gece 3’te yapılan bir paylaşım ile gündüz vakti 3’te yapılan bir paylaşım aynı tepkiyi göremez.

Smm Panel

ETİKETLERİ ETKİLİ KULLANIN
İnstagram üzerinde eklediğimiz fotoğraf veya görsellerde etiket ekleme seçeneği bulunuyor. Etiketlerin görevi insanların ilgi alanlarına göre sonuç filtreleme için kullanılan bir yöntemdir. Örneğin dövme modelleri arayan birisi #dövme kelimesini aratarak dövme görsellerini görmeye çalışmaktadır. Lakin siz bir bitki fotoğrafı çekip #dövme etiketi koyarsanız büyük ihtimal o etiketi arayanlar tarafından fotoğrafınız görüntülenmeyecek ve size takip isteği atmayacaktır. Bu nedenle yaptığınız paylaşımlarla ilgili etiketler kullanmaya özen gösterin.

Smm Panel


PROFİLİNİZE YAKIN HESAPLARIN TAKİPÇİLERİNİ TAKİP EDİN
Unutmayın hepimiz sosyal ağ sitelerinde bir kimlik çiziyorum. Gündelik sosyal hayatımızı internet dünyasına entegre etmeye çalışıyoruz. Bu durumu fırsata çevirmek sizin elinizde. Eğer çok sevdiğiniz bir dizi ile ilgili instagram hesabı açtıysanız takip etmeniz gereken kişiler sizin rakip profillerin takipçilerine takip etme isteği atmaktan geçer. Çünkü rakip sayfalarınızı beğenen kişilerin size dönüş sağlaması herhangi bir sayfanın takipçisini takip etmenizden çok daha fazla olaktır.

Smm Panel


İNSTAGRAM TAKİPÇİSİ SATIN ALMAK
Günümüzde İnstagram dahil birçok sosyal ağ sitesinde takipçi satışı yapılmaktadır. Sizde açtığınız profil için takipçi satın alarak takipçi sayınızı yükseltebilir. Böylece sayfanız çok kısa sürede cüzi meblağlar karşılığında hızlıca büyümüş olacaktır.